Siktelsen mot skoleansatt utvidet: Omfatter åtte elever

Siktelsen mot en skoleansatt i Møre og Romsdal er utvidet. Mannen er siktet for overgrep og produksjon av seksualiserte bilder av barn på skolen han jobbet.

Publisert Sist oppdatert

– Siktelsen omfatter i dag åtte fornærmede, man mistenker fysiske overgrep mot bare én av de fornærmede, sier politiadvokat Julie Ulstein i Møre og Romsdal politidistrikt til NRK.

Fra tidligere har siktelsen blitt utvidet til å gjelde seks barn, men politiet har nå utvidet den til å gjelde åtte barn.

Politiet mener mannen har produsert seksualisert materiale med barn fra skolen hvor han jobbet. Noen av bildene skal være av elevene som har status som fornærmet. Alle de fornærmede skal ifølge politiet ha fått bistandsadvokat.

Politiet jobber fortsatt med å etterforske saken videre. Ulstein opplyser at de har fokus på gjennomgang av digitale bevis, og at det fortsatt gjenstår flere avhør.

Den skoleansatte mannen ble i Møre og Romsdal tingrett i slutten av mai varetektsfengslet i fire uker, med brev- og besøksforbud de to første ukene. Han var da siktet for å ha voldtatt én elev. Politiet opplyste også at det var funnet seksualiserte bilder av barn hos ham.

(©NTB)

© Utdanningsnytt

Powered by Labrador CMS